1 Aralık 2019 Pazar

Aralık Ayında Okuyacaklarım

Yağmurlu bir aralık gecesinden herkese merhaba. Bu ay okumayı planladıklarımın bir kısmı geçen aydan kalanlar, diğerleri ise sene bitmeden okurum diyerek son dakikaya bıraktıklarım. Sene başında kendime bu yıl şunları kesin okuyacağım diye bir liste yapmıştım. Henüz kontrol etmesem de çoğunu tamamlayamadığımı biliyorum. :D Erasmustan dönünce okuma düzenimin baya bozulduğunu fark ettim. Hala toparlamaya çalışıyorum. Gerçi senelik 100 kitap hedefimi tamamlamama dört kitap kaldı, düşündüğümden az okumadım ama yeterince verim alamadım gibi.


Aralık ayında okumayı planladıklarım bu şekilde. Aslında daha çok akademik okuma yapmam gerekiyor, bu sene yüksek lisans tezimi vereceğim. Yüzüklerin Efendisi Serisi'ni bu sene okurum demiştim, ilk kitabı kasım ayında bitirdim. Diğer ikisi aralığa kaldı, her ne kadar bitiririm desem de içimden bir ses Kralın Dönüşü ocağa sarkacak diyor. :3 Bhagavad Gita ve Rüya Mektupları ayın kesin okunacak olanları. Özellikle Bhagavad Gita, resmen okuduğum her kitapta karşıma çıkıyor. "Beni neden erteliyorsun" der gibi, ya da biraz musallat gibi. :D Şaka bir yana çok şey katacağını biliyorum, ilk elime aldığımda farklı bir bilinçteydim, şimdi daha iyi anlayacağımı biliyorum. Ayı güzel yazarlar ile sonlandırmak istiyorum, Gaarder'ı bu yüzden seçtim. Şu an Anlatış'ı okuyorum, biraz karışık geldi ama açılacağını umut ediyorum. :) Umarım hepimiz bu ay çok güzel kitaplar okuruz, yılın son günleri keyifli geçşin, lapa lapa kar yağsın dileklerimle. ❄⛄Unutmadan,  blogumu desteklemek isterseniz reklamlara tıklayarak bunu yapabilirsiniz. Instagram hesabımda buraya göre daha aktifim ve ara ara çekilişler yapıyorum. Yeni yıl için de güzel bir çekiliş yapmak istiyorum, beni oradan da takip ederseniz sevinirim.^_^

15 yorum:

  1. Umarım hepsini keyifle okursun. İnstagram'da takip ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Hedefin için seni alkışlıyorumm^^ Benim daha çok okumam lazım :) Umarım listendeki kitapların hepsini okursun^^ Ve kar <3 Keşkeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, umarım yağar ya çok soğuk olmasın ama görelim şu karı ^-^

      Sil
  3. Hepsini keyifle okursun umarım canım :)

    YanıtlaSil
  4. Listemde olmayanları not aldım. Keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsini güzel günlerdi oku canım anlatış benimle listemde

    YanıtlaSil
  6. Bol okumalı dolu dolu bir ay olsun umarım ve kar yağsın, keyifli okumalar :))

    YanıtlaSil
  7. Senin sayende Ursula ile tanıştım ve geçtiğimiz ay, Yerdeniz serisnin ilk kitabını okudum. Yazarın kalemi ve kitabın masalsı anlatımı çok hoşuma gitti. :) Keyifli okumalar. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok sevindim, umarım seriye devam edersin. <3 Teşekkür ederim, keyifli okumalar :)

      Sil
  8. Merhaba.Sitenizi ilgiyle takip ediyorum.Zaman ayırmak isterseniz sizi de sitemi takibe bekliyorum.Bundan büyük bir mutluluk duyarım.Sağlıcakla Kalın.

    https://www.fragmanlarizle.com/

    YanıtlaSil