9 Mayıs 2014 Cuma

Hangi Kitabı Okusam?


Boğulan Kız bittikten sonra İmago'ya başlayayım dedim. Kitap iyi hoş, güzel gidiyor ama şu kısıtlı zamanımda elime alıp "işte şimdi biraz kaybolabilirim" diyeceğim tarzda değil. Şu aralar dinlenmek için okumaya dğeil okumak için zaman yaratmaya ihtiyacım var yani biri bana deli gibi okumak isteyeceğim bi' kitap tavsiye etsin lütfen. :( Kitaplığım okumadığım kitaplarla dolu aslında onların arasından okumak istediklerimi sayayım siz bana şunu okuyabilirsin ben çok beğendim deseniz şahane olur.^^

Mesela şu an yazdığım kitaplar okusam mı acaba kararsızlığımdan dolayı bekleyenlerin bir kısmı. Sanırım bana Jo Walton'un Ötekiler Arasında'sı gibi akıp giden fantastik, biraz romantik biraz sorgulayıcı ve içi kitap dolu bir kitap lazım. Lucian tarzı bir kitap da biliyorum diyorsanız asla hayır demem.

Dracula - Bram Stoker
Yokyer - Neil Gaiman
Köken - Jennifer L. Armentrout
Seraphina - Rachel Hartman
Medyum - Stephen King
Yazma Sanatı - Stephen King
Kağıttan Kentler - John Green
Asi Melekler - Danielle Trussoni

Önerilerinizi bekliyorum!

18 yorum:

  1. Ben duygusal davranıp Dracula derdim ama bilemedim :) Dediğin türü düşününce Yazma sanatını çıkarabilirsin bence zira o bir roman değil tam olarak. Bu aralar o kadar çok kitap alışverişi yaptım ki, kendime kızıyorum çünkü pek vaktim olmuyor, doğru dürüst elime kitap alamıyorum. Geçen seneki tutukluğum geçti ama bu sefer istek var vakit yok. O yüzden Kasım fuarına kadar (bir alışverişim de var ondan sonra) elimdekileri eritmeye karar verdim çünkü vicdan azabı duyuyorum. Bir de hangisini okuyacağıma karar verecek zamanda kitap biter, hepsi bir yandan çekiştiriyor sanki. Hangisini seçersen seç, keyifle oku umarım :) -Bir yorumda da blogunu ağlama duvarına çevirmeme dileğimle -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dracula ile Medyum arasında kaldım desem. :) Medyum'dan süper bi' beklentim yok ama Dracul hayalimdeki gibi olsun istiyorum öyle çıkmazsa çok üzüleceğim, galiba bu yüzden o kitabı erteleyip duruyorum. Resmen hislerime ayna tutuldu, bir sürü kitap aldım ve hangisini okusam diye düşüneceğime oturup okusam bi' kitap bitirmiştim. :D Ay böyle uzun yorumlar yazınca ben çok mutlu oluyorum iyi ki yazıyorsun. :))

      Sil
  2. Asi Melekler oldukça sürükleyiciydi bence, deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Köken. Kesinlikle eline al ve biraz ortalardan kaybol :D Öyle bir kitap yani. Şiddetle tavsiyemdir :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Çok kararsızım ve genelde Köken deniliyor ama.. ./

      Sil
  5. Hiç düşünmeden Medyum'u oku derim çünkü çok sürükleyici en azından ben ikinci kitabını okumuştum (doktor uyku) medyum'um :D Çook güzeldi ve de sürükleyiciydi medyumunda öyle olacağını tahmin ediyorum oku ve hemen yorumla merakım giderilir :D

    YanıtlaSil
  6. Yazma Sanatı değil bence, daha sürükleyici bir şeyler olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten onda King kendi kitaplarını nasıl yazdığını falan anlatıyormuş, sadece iki kitabını okumuşluğum var erteleyeyim ben onu. :)

      Sil
  7. Tabii ki Köken! Ben bayıldım :D

    YanıtlaSil
  8. Asi melekleri öneririm,başlarda biraz yavaş gidiyor ve melekbilim terimleri yabancı geliyor ancak son 100 sayfa su gibi akıp gidiyor ve kitap en heyecanlı yerinde bitiyor,2.kitabı da yeni çıktı :) Köken de çok güzeldi,opal kalbi durduran bir yerde bittiği için o da okunabilir,Daemon & Kate çekişmeleri süper :)

    YanıtlaSil
  9. Asi Melekler'in başı yavaş gidiyormuş evet, o yüzden ondan biraz çekiniyorum. :/

    YanıtlaSil
  10. Yokyer güzel kitaptı bence. Karakterleri çok tatlı ve özgündü. Bir devam kitabı yazılır umarım. Okuyabilirsin bence :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...