14 Ocak 2015 Çarşamba

O - Stephen King Sansürsüz Tam Metin Geliyor!


Geçen seneki fuar yazımda Altın Kitaplar'ın Stephen King - O yeni basımı gelecek dediğinden bahsetmiştim. Tabi o haber üzerinden baya zaman geçti, haliyle bir süre sonra beklediğim kitaplar arasında olmaktan çıktı. Bugün denk geldiğim bir yazı sağ olsun kitabın yeni basımının 16 ocak ön siparişi ile çıktığını öğrendim. Ehehe bu sevindirik gelişme için altın Kitaplar'a teşekkürler. Kapak biraz korkunç dursa da almalıyız, okumalıyız derim. ^^ 

Tanıtım Yazısı:
Küçük bir Amerikan kasabası olan Derry’yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren bir yaratığın, insanları kendi karanlık dünyasına çeken esrarengiz bir gücün varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş ve yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömülen yaratık yıllar sonra yeniden harekete geçince, onunla bir kez daha hesaplaşmak zorunda kalırlar. Geçmişte kalan kâbuslar, şimdiki zamanda korkunç bir gerçeğe dönüşmüştür artık.
Stephen King’in yazımını dört yılda tamamladığı ölümsüz başyapıtının sansürsüz ve eksiksiz metnini okurken tam da Daily Express’in tarif ettiği gibi, kendinizi O’nun karanlık dünyasında hissedeceksiniz.

13 yorum:

  1. zaten kitabıyla, filmiyle çok hoş dakikalar yaşatmıştı bize sağolsun. dahanın dahası nasıl olcaksa..

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ediyorum bu kitabı. 400 sayfalık hali bile korkutucuyken bunu düşünemiyorum bile

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar :) Kendi hazırladığım bir etkinliğe seni de mimledim. Yaparsan beni çok mutlu edersin :
    http://partofthebook.blogspot.com.tr/2015/01/etkinlik-kendi-kitabn-yarat.html
    Sevgiler.....
    Partofthebook

    YanıtlaSil
  4. merhaba konuyla alakası yok ama merak ettim acaba alacakaranlık serisini okudunuz mu?okuduysanız eğer onun hakkında düşünceniz neler :) ve son olarak bloğuma beklerim :) tasarımlarımdan oluşan ayraçlarıma bir göz atın http://fatofotofan.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Yanlış hatırlamıyorsam kitap 1200 küsür sayfaydı. o.O Cidden cesaret ister okumak :D

    YanıtlaSil
  6. Ben ilk defa okuyacagim tam metni mi okumali yoksa eskiyi mi bilemedim

    YanıtlaSil
  7. Ben ilk defa okuyacagim acaba tam metni mi okumali yoksa eskisini mi?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bir şey sormak istiyorum.Ben daha önce hiç bu yazarın kitaplarını okumadım.Fakat herkes çok seviyor.Bende bir romanından başlamak istiyorum.Ama hangisinden?Ve ben şu sansürsüz ,sansürlü olayınıda anlamadım :/ Kısa halide okunabilecek gibi mi? Yoksa Orjinal (kesilmemiş) olanımı ilk okumam gerek? Hangisini önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Stephen King'in O kitabını henüz okumadım ama bence kesinlikle sansürsüzü almak daha iyi olur. Sansürsüz kitabın tam tanımını çok iyi bilmiyorum. :3 Sanırım çevrilirken eksiksiz aktarılmasıyla alakalı olabilir, elimize kitap için yazılan tam metin geçiyor yani. =)
      King'e ilk olarak Hayvan Mezarlığı'yla başladım. Hayvan Mezarlığı ya da Medyum başlangıç için güzel olur diye düşünüyorum. Ardından Stephen King'in ilk kitabı olan Carrie'i okursunuz. =)

      Sil
  9. Hayvan Mezarlığı, Medyum, Çağrı ve tabiki ''0'' romanları stephen king'in imzalarıdır.
    not; 32 kitabını okuyan biri olarak önerim bunlardır.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...