15 Ağustos 2016 Pazartesi

Kelepir Kitaplara Baktınız mı?



İnternetten kitap alışverişi yaptığım zaman mutlaka sitelerin kelepir kitap kısmına bakarım. Hemen hemen çoğu sitede çok ucuza satılan bir kelepir bölümü bulunuyor. Buradan uygun fiyata harika kitaplar bulabiliyorsunuz. Mesela Uzak Saatler - Kate Morton kitabını sadece 4,90'a kelepir olarak almıştım. Kitaplar neye göre kelepir olarak belirleniyor bilmiyorum ama uzun zamandır almak istediğim kitapları 5 - 10 liraya görünce mutlu oluyorum. :D Alışveriş yaparken gözüm kelepir kısmına takılıyor, bir iki tane sepete ekliyorum. Bir kere sadece kelepirlerden oluşan bir kitap alışverişi yapmış, üç kitabı  toplamda 15 liraya almıştım. :3 Şu sıralar en çok İlknokta'nın kelepirleri ilgimi çekiyor. Kitap çeşidi çok geniş, mutlaka bakın derim. Yabancı Yayınları'nın yeni çıkan Kapkaranlık Ormanda kitabını oradan almayı planlıyorum. Alırken başka kitaplar da eklerim, plansız alınan kitaplar insana ayrı bir mutluluk veriyor. :D İlknokta'nın ucuz kitaplarına buradan ulaşabilirsiniz. Bunun dışında Okuoku ve Kitapyurdu'nda da kelepir kitaplar var diye biliyorum.^^


Sizin bildiğiniz başka siteler veya kelepir fiyatına kitap bulduğunuz sahaflar var mı? Varsa lütfen paylaşın. Eskiden sahaflardan da çok fazla kitap alırdım. Ama artık eskisi kadar uygun fiyata kitap bulamıyorum, ikinci el kitaplar internet satışlarıyla aynı fiyata olunca almak istemiyorum. Gerçi Kadıköy - Akmar'a sıfır kitapları uygun fiyata satan yerler vardı. Bayadır gitmedim bir bakmak gerek. :3 Uygun fiyata nereden hangi kitapları aldınız, önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi günler. ^.^

10 yorum:

  1. Bazı sitelerin Kelepir Kitaplar bölümlerini ben de incelemiştim ama aradıklarımı pek bulamamıştım. Şimdi tekrar bir göz atabilirim. Ben genelde kitap alışverişimi idefix.com'dan yapıyorum. Özellikle kasım aralık aylarında sanal kitap fuarı nedeniyle %50-60 oranlarında indirimler denk geliyor. Yapacağım toplu alışverişleri bu kitap fuarı dönemine denk getirmeye çalışıyorum.
    Sahaflarda dediğiniz gibi kitap fiyatları uçmuş durumda. Bazı sahaf sitelerinde piyasa değerinden çok fazlaya kitaplar satılıyor. O yüzden ben bu aralar pek sahaf alışverişi yapmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İdefix'in sanal kitap fuarında çok indirim oluyor, ben de ilk defa bu sene denk geldim ama okuyacak fazla kitabım olduğundan çok fazla kitap almamaya çalıştım. =D Bazı sahaflarda uygun fiyata kitap bulunabiliyor ama çoğunun fiyatları yüksek. Korsan kitabı 2. el orjinal diye kakalayan hatta 2. el korsan bile satanlar var. O yüzden bayadır sahaflara bakmıyorum.

      Sil
  2. Ben 2 ayda bir Akmar a gidiyorum. Orada her sahafın kelepir kitap bölümü oluyor . 3 kitap 10 lira gibi ama kopya kitapa çok müsait bir ortam var. Orijinallerle karıştırıp satıyorlar ve bazen ayırt etmek çok güç oluyor. Onun dışında ben Akmar'ı çok seviyorum. En son iki Pegasus kitabını 2.el 10ar liraya almıştım. Mutluyum gurrurluyum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pegasus kitabını 10'ar liraya bulman çok iyi olmuş ya indirimli halini bile 15'ten aşağıda bulamıyoruz hiçbir yerde. 0.0 Akmar'a gidesim geldi, bir ara kitap alışverişi yapmak için sırf Akmar'a gireceğim. :D

      Sil
  3. İstanbul'da isen atlas sahafı ziyaret etmeni öneririm ben gittim mi gitmedim farklı şehir olunca ama instagramdan takip ediyorum kaliteli bir sahafa benziyor.İnstagramdan ayırtıp alanlar filan oluyor yorumlardan biliyorum,bence incele belki istediğin kitaplar çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İstanbul'dayım, orayı duymuştum sanırım Avrupa yakasında bana ters kalan bir yerdeydi. :D Vakit ayırıp gitmek gerek aslında, instagramdan araştırayım orayı. =)

      Sil
  4. Okuoku'nun da kelepir kısmı var ve bir iki Kate Morton kitapları 5 liraydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzak Saatleri Okuoku'dan almıştım. =) Okuoku'nun kelepir kısmı pek güncellenmiyor ne zaman baksam aynı kitaplar var ve çoğu stokta yok. -_- Ama 9.90lık çok güzel kampanyalar da yapıyorlar. =)

      Sil
  5. Atlas sahafı 1 yıldır kullanıyorum ve en çok alışveriş yaptığım yer oldu.Fiyatları gerçektn çok uygun.Genelde 5 tl kitaplar ama kitpların durumuna göre nadirse vs. artırabiliyor.Yine de Pegasus yayınları da dahil bir çok yayınevinin kitabını çok çok uyguna alıyorum oradan. :)

    Sahafa ill gitmene gerek yok,facebook ya da instagram takip edebilirsin,istediğin kitaplar olursa ayırtıyorsun.Parayı gönderince o gün içinde genelde pttye veriyor kitapları. :)

    Bir keresinde kitapyurdunun kelepir bölümünden alışveriş yapmıştım.6 kitabı 31 tlye almıştım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu görünce instagramdan baktım oradan ve facebooktan takip edeceğim Atlas Sahaf'ı ^.^Vaay 6 kitap 31, kıskandım doğrusu. :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...