6 Nisan 2013 Cumartesi

Game of Thrones 3x1 Yorumu



   2. sezonun bitimini büyük bir heyecanla yapan Taht Oyunları yeni sezonuna başladı. öncelikle şunu söyleyebilirim, ilk bölüm açılış gibi bir şeydi, kimin ne yaptığını gösterdiler, (Herkesin değil mesela Arya görünmedi.) genel bir geçiş yaptılar. Heyecanlı pek bir şey olmadı yani. Ejderhalarımız ergenlik dönemine girmiş, Jon Snow kargalara sırtını dönmüş ve Ak Yürüyenler artık geldi. Şişko Sam az daha ölüyordu bak zar zor kurtardılar çocuğu. Sansa Sibel Kekili'yle "Gemiler nereye gidiyor" adı altında 0-6 yaş arası bir oyun oynuyor. Zaten onda bile zorlandı kafası  karıştı yavrucağın. Bu kızdan bir halt olmaz gerçekten, Joffrey'i ilk gördüğü gün çok yakışıklı bulduğunda anlamıştım. Joffrey de yeni gelen kıza kendin beğendirme çabalarında, ama o kızı sevdim ben. Her ne kadar döneklik yapmış olsa da o dönemler için doğal bir durum bu. Dizinin bu bölümünün en üzücü sahneleri ise Tyrion'ın babasıyla konuştuğu kısımdı. Adamın demediği kalmadı Tyrion'a, üzüldüm gerçekten. Ejderhaların annesi ise ordu bulma çabasında. 8 bin adet insanlıktan çıkmış asker buldu ama 8 bin yeterli olmaz, ejderhalar büyümeden krallığa dönmesi zor Daenerys'in..
Bir arkadaşım geçen sezonların hazırlık olduğunu ve dizinin asıl şimdi başladığını söyledi. Umarım dediği gibi olur. Winter is here dostlar, buralarda havalar ısında da kalbimiz de lapa lapa kar yağıyor, Ejderler kanatlanıyorrrr.


2 yorum:

  1. Kesinlikle asıl sezon bu olacak. Kitaba göre de en heyecanlı kitaplarıydı. Başları evet durgun olur ama sonu harikaydı tek kelimeyle. Dizide de bunu göreceğiz bence bu yapımla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapları bende var ama ilk kitabı yarıda bırakmıştım. En kısa zamanda elime alıp okumak istiyorum, çok merak ediyorum. :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...