4 Mayıs 2013 Cumartesi

Cumartesi İlk 10: En Kaliteli Kitap Blogları

   

     Blogların etkinliklerine katılmayı seviyorum, özellikle kitap blogger'larının düzenlediklerine. Severek takip ettiğim bloglardan biri olan Sihirli Kitap bu cumartesi için en sevdiğimiz kitap bloglarını sıralayacağımız bir etkinlik oluşturmuş. Benim sıralamam daha çok ortak kitapları okuduğum blogları ve tasarımlarını sevdiklerimi içeriyor olacak. Umarım unuttuklarım olmaz.





Bloglar hakkında hiç bir fikrim yokken sitesini açıp incelediğim, kapaklarına hayran kaldığım kitaplarla dolu çok güzel bir blog. Fantastik/YA ağırlıklı kitapların tanıtımlarını, kitapların çıkış tarihleri hakkındaki bilgileri ve daha pek çok şeyi içeren Vampirellanın Güncesi düzenli olarak takip ettiklerim arasında.






Bana çok şirin ve sıcak gelen,  her türde kitap incelemesini bulabileceğiniz bir blog.  en sevdiğim yanı ise sitenin tasarımı. Resimleri ve renkleri aklıma kocaman ve şömine karşısında kitap okuyabileceğiniz bir kütüphaneyi andırıyor.

Yüklediği videoları severek izlediğim bir blog. Kitap alışverişleri hakkındaki yazılarını seviyorum.



Örnek aldığım bir blog, videoları oldukça samimi ve kırtasiye eşyaları hakkındaki yazıları çok güzel.



Tasarımını ve yorumlarını beğendiğim bir blog.



Her yerde göremeyeceğiniz değişik konuları işleyen, kendini tamamlamış bir blog. Yazılarını severek takip ediyorum ve ayrıca tasarımı çok hoş.


Dex koleksiyonunu görmeyen yoktur herhalde. Bol kitaplı, güzel etkinliklere ev sahipliği yapan bir blog.



Tasarımı çoook tatlı olan ve okumayı sevdiğim türde kitapları inceleyen bir blog.


Güncel kitaplar, filmler ve diziler hakkında bilgi edinebileceğiniz Percy Jackson hayranlarının daha çok seveceğini düşündüğüm bir blog.

Tasarımını, incelemelerini ve yabancı dildeki kitaplar hakkındaki yorumlarını okumayı sevdiğim bir blog.

Sizde blogunuzda en sevdiğiniz kitap bloglarını tanıtmak isterseniz Sihirli Kitap'ın etkinliğine katılabilirsiniz.


21 yorum:

  1. Teşekkür ederim Berfin etkinliğe katılmasam da sende benim ilk 10'umdasın :)

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlısın, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Ah, yeni gördüm. Çok teşekkür ederim! Mutlu ettin beni gerçekten. <3 Bu arada kuşlarının çok hoş olduğunu söylemiş miydim? Hayır mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, severek takip ediyorum blogunu. =) Kuşlarimi begenmene de cok sevindim. =)

      Sil
  4. blog düzeninize bayıldım, kapak çok güzel ne kadardır kullanıyorsunuz? nasıl yayıldınız bu kadar kitap blogları yazdığımda ilk sıralardaydınız,?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumu geç fark ettim kusura bakmayın, aralık 2012de açtım blogu açıkçası ilk açtığımda bu kadar uzun süre yayında kalabileceğimi bilmiyordum hele ki Türkiye'de kitap okuma oranı çok düşükken. Blog tasarımı işinden hiç anlamıyorum o yüzden kitap karşılığı başka bir blogger arkadaşıma yaptırdım uzun zamandır da aynı tasarımı kullanıyorum. :)

      Sil
  5. Dürüstçe belirtiyorum; blogun tasarımı çok hoş. Renkli ama can sıkmayan bir şekilde renkli. Kitap Yorumlarım kısmına biraz göz atma şansım oldu. Yazım tarzınız içten, kendi fikirlerinizi çok fazla dahil etmeden ancak geride de durmadan yazı yayınlıyorsunuz. Her ne kadar benim yazı tarzım daha farklı olsa da, blogunuzu çok sevdim, söyleyeyim dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Tasarımı başka bir blogger yapmıştı, sevdiğim ögeler olsun istemiştim. İnceleme konusunda hala çok eksiğim var yaza yaza gelişir diye umuyorum. :P

      Sil
  6. Merhaba bloğunuzu beğendim ve bende yeni bir bloggerım, kitaplar hakkında yazıyorum. Takibe alır ve eleştirilerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşşekürler :) http://bilgenurgulec.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Madem etkinliklere katılmayı seviyorsunuz bloguma buyrun :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bloğunuz gerçekten çok güzel çok beğendim. Ben de yeni bir bloggerım. Benim bloğuma da beklerim. Yorumlarınızı da isterim tabi :)

    http://www.kitapblogum.com

    YanıtlaSil
  9. Çok keyifli bir bloğunuz var. Ben de yeni bir bloggerım. Benim bloğuma da beklerim. https://shouldreadbooks.wordpress.com

    YanıtlaSil
  10. Biz de yazıyoruz.
    Bir de buradan yakın.
    www.onkitap.net

    YanıtlaSil
  11. Bazılarını biliyorumdum gitmişliğim ve takip etmişliğim var.Çoğunu ilk kez duyuyorum gidip bi kapılarını tıklatayım bakalım misafir alırlarmıymış? :)
    Faydalı paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Emeğinize sağlık, ben de kitappaneli.blogspot.com.tr isimli bir kitap bloğu açtım, daha çok yeniyim ama keyifle yapıyorum, takip ederseniz sevinirim

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  13. Bu güzel liste için teşekkürler! Çok yazarlı bir kitap blogu olan İnsan İzi'ni de ziyaretlerinize eklemenizi ve görüşlerinizi paylaşmanızı gönülden isteriz. :)
    Detaylı kitap yorumu ve tahlilleri inceleyebilir, okuduğunuz yahut okumak istediğiniz kitaplar ve romanlar için yorum yapabilir ya da yazar olarak inceleme paylaşabilirsiniz. Blogumuzun kısa linki: https://goo.gl/fQKsu2

    YanıtlaSil
  14. neokusambegenirsin.blogspot.com.tr ben de okuduklarımı paylaşmaya karar verdim :)

    YanıtlaSil
  15. Öncelikle güzel çalışmalarınız için sizi tebrik ediyorum. Yazmış olduğum kitabımı ücretsiz paylaştığım bloğumdan kitap severleri haberdar etmek istedim. İyi çalışmalar dilerim.

    https://birekitap.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...