6 Aralık 2013 Cuma

Kasım Ayında Okuduklarım

Bu ay maalesef okumaya fazla vakit ayıramadım. GR'ye baktım da sadece üç kitap okumuşum. :( Aralık ayında bu sayıyı artırırım inşallah.. Neler okumuşum diye bir bakacak olursak:



Cehennem Makineleri Serisi'nin son kitabı, sonunu beğenmediğim kitabı. :/ Yine de efsane bir seri olduğunu inkar edemem, gölge avcılarıyla tarihi zamanlar birleşince çok hoş bir kitap çıkmış ortaya. Kitabın yorumu blogumda mevcut.








Ötekiler Arasında kuşkusuz bu sene okuduğum en iyi romanlardan biriydi. Blog turu kapsamında inceledik iyiki de incelemişiz. Tereddütsüz tavsiye edebilirim kitabı, o derece iyi yani. Okuyun, okutun efenim. :)








Montague Amca'nın Dehşet Hikayeleri'ni Tüyap'tan almıştım. Ürkünç öykülerden oluşan bir kitap. Değişikti, kendi tarzı vardı ama hikayelerinden çok korkamadım. Belki gecenin bi' vakti odamda tek okusam korkardım bilemiyorum. :D Yorumunu çok yakında yazacağım.







Kasım ayında okuduklarım bunlardı. Biliyorum, çok az ve bu kitap okuyamama halimden nasıl kurtulacağım hiç bi' fikrim yok. Önerileriniz varsa seve seve dinlerim. :) Sizler hangi kitapları okudunuz kasım ayında?

2 yorum:

  1. Bende de o sorun var her gün kitap okumaya vakit ayırabiliyorum ama istediğim kadar kısa sürede bitiremiyorum. :( Umarım en kısa zamanda bunu değiştirebiliriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...