27 Kasım 2013 Çarşamba

İlgimi Çeken Kitaplar #3

Bu hafta sınavlardan ve ödevlerden vakit bulup kitapları inceleme fırsatım pek olmadı doğrusu. ama her kitapsever ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka almak istediği bir kitaba denk geliyor sanırım. :)


Losing İt - Cora Carmack / Pena Yayınları

Gülen Yorumbaz'da görmüş ben de onun sayesinde haberdar oldum kitaptan. Henüz türkçesi çıkmadı ama yakın zamanda bekliyoruz. Goodreads'den anladığım kadarıyla güzel bir konusu var. Arkadaş çevresindeki tek bakire olan kızımız bu durumdan sıkılıyor ve tek gecelik bir ilişki yaşamak istiyor. Karşısına çıkan yakışıklı ise bilin bakalım kimmiş, kızın tiyatro öğretmeni.






Lanetliler Ormanı - Carrie Ryan / Pegasus Yayınları

Mary’nin dünyasına basit gerçekler hâkimdi… 


Rahibe Kardeşliği her zaman en doğrusunu bilir.
Koruyucular kollar ve hizmet eder.
Lanetliler hiçbir zaman pes etmez.
Ve gözünü, kasabayı çevreleyen tel örgülerden ayırmaman gerekir.
Kasabayı, Lanetliler Ormanı’ndan koruyan tel örgülerden…

Mary’nin kanıksadığı bu gerçekler, onu birer birer yüzüstü bırakmaktadır. Rahibe Kardeşliği ve Koruyucularla ilgili sırları keşfederken sorgulamaya başladığı hayatı, Lanetlilerin tel örgüleri aşmasıyla yerle bir olur. Mary artık hem yaşamın hem de ölümün acımasızlığıyla yüz yüzedir.
Tel örgülerin ardındaki Lanetliler Ormanı’nda bir ölüm kalım savaşına atılan Mary, hayallerindeki okyanusa ulaşmak için kasabası ile geleceği, sevdikleri ile kendisini sevenler arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır... 





MERLYN - T. A. Barron / Parodi Yayınları


Büyü temalı kitaplara bayılıyorum. *.* Merlin'in hikayesini bir de bu kitaptan dinlemek gerek.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...