8 Haziran 2014 Pazar

Kitap Alışverişim - Bi' Sürü Seri Devamı ^_^



Kitaplarım geldi ve ikisi hariç kalanların hepsi seri devamlarım. :) Aslında çok daha önce geldiler de postunu şimdi yazıyorum. Köpek Düşleri Okuoku'nun 50tl üstüne hediyesiydi okumak istediğim bir kitaptı kampanyaya sevindim. Lanetli Sevgili en çok merak ettiğim kitap biliyor musunuz, Ateş Serisi'nin devamını okuyorum ama yeni seri heyecanıyla diğer kitaba bakınıp duruyorum. Ve Gölge Ateşi yüreğimi dağlayan bir sahneyle başladı okurken ağladım ağlicam oldum. (Ağlamadım ama kassam ağlardım falan. :D ) Neyse yani şu an onu okuyorum, bas gaza Mac bas gaza diyerek devam ediyorum ama kalbime gömdüm bazı şeyleri de. Sanırım en son Uyumsuz'un devam kitaplarını okuyacağım, sıralamayı nasıl yapsam karar veremedim. Gölge'den sonra Lanetli Sevgili'yi de okuyabilirim Kuşatma ve Fırtına'yıda. Karanlıkların Efendisi'ni özledim, Alina'yı özledim. Evet sanırım Kuşatma ve Fırtına'yı okuyacağım. :D

Bi' alışverişimi daha sorunsuz bir şekilde tamamlamış oldum. Hedefim taa ilerki İstanbul Kitap Fuarı'na kadar kitap almamak ama kader kısmet tabii. Siz bu aralar ne aldınız/neler okuyorsunuz? Herkese bol kitaplı geceler. ^^

11 yorum:

  1. ahhh, ateş serisi bitince ağlıyor insan asıl :(

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Ailem internetten alışverişe pek sıcak bakmıyor ancak bildiğim kadarıyla Okuoku sitesinin kapıda ödeme seçeneği var. Bana Okuoku hakkında bilgi verebilir misiniz? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Okuoku memnun olduğum bir site gerçi bi kere baya sinirlenmiştim kitaplarımı iptal ettikleri için ama güncel kitaplar konusunda sıkıntı yaşanmıyor. Fiyatları da iyi, onun dışında Kitap Sihirbazı var orayı da kullanabilirsiniz. Ama en çok Okuoku'dan veririm ben, hediye kitap - dergi de koyuyorlar paketin içine. :)

      Sil
  3. Merhaba ben Bogulan Kizi almak istiyorum ve 12 yasinda gunde 4-6 saatini okumaya veren bir kizim. Sizce kitap bana uygun mu, iyi gunler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bence Boğulan Kız 15 yaş ve üstü kesim için daha uygun hem konuyu daha iyi kavramak adına hem de içerdiği cinsel sahneler 12 yaşına hitap etmiyor pek. Onun yerine Neil Gaiman - Yolun Sonundaki Okyanus'u alabilirsin mesela. :)

      Sil
  4. Sizi cok seviyorum Allah razi olsun insAllah umarim ki hayatta hep basarili olursunuz canim ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim tanımıyorum ama ben de seni çok sevdim şu an. :) İyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sen de hep mutlu ve başarılı olursun. :)

      Sil
  5. Ablam şimdi içinden, "Şu gevezeden de bir türlü kurtulamadık" diyeceksin ama acaba "Harry Potter Serisi(Harry Potter ve Felsefe Taşı
    Harry Potter ve Sırlar Odası
    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
    Harry Potter ve Ateş Kadehi
    Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
    Harry Potter ve Melez Prens
    Harry Potter ve Ölüm Yadigârları)" adlı seriyi alsam mı? Ben ne kadar okumayı sevsem de evdeki iğrenç çocuk kitaplarını bitirmeden yeni kitap almaya izin yoktu bende tamamladım ama ne kadar tuhaf ki bu mükemmel serinin kitaplarını almayı akıl edemedim :( Acaba alsam mı? Sana neden soruyorum dersen, çok bilgili ve bu konuya aşırı ilgin var. Rahatsızlık için çooook özür dilerim kitap kraliçesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle rahatsız etmedin canım ne istersen sorabilirsin. :) Bence mutlaka almalısın gerçekten çok ama çooook güzel bir seri. Harry Potter'a başladıktan sonra keşke daha sonra başlasaydım da hemen bitmeseydi diyeceksin o derece güzel.:) Ailen hepsi aynı anda almana izin vermezse parça parçada alabilirsin canım arada farklı kitaplar da okursun seriyi okurken sindirerek okumanı ve elinden geldiğince uzun bir süreye yaymanı tavsiye ederim. Sonra insan çok üzülüyor hemen bitti diye. :)

      Sil
  6. Ayyy senden de onayı aldığıma göre ilk iki kitap inşAllah elimde, kitap kraliçesi :) ;) *-*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...