28 Mayıs 2016 Cumartesi

Bloglar İçin Güzel Bir Birleşme; Blogger Yorum Kulübü

Herkese merhaba. Geçen gün okuduğum bloglardan birinde çok güzel bir etkinliğe denk geldim. Blogger Yorum Kulübü adıyla başlatılan bu etkinlik bloglar arası etkileşime teşvik ediyor. Etkinliğe katılan bloglar diğer blogları takibe alıyor ve ellerinden geldiğince paylaşımlarına yorum bırakıyorlar. Tabii bunu zorla yapmayı kimse istemez. Ama okuduğunuz bir yazıya hiç değilse "paylaşımınız için teşekkürler" demek çok zor olmamalı. 

Daha bugün sevdiğim bir kitap blogunun yazmayı bırakacağına dair bir veda yazısını okudum. Özellikle instagram ve youtube ön plana çıktığından beri blog okunması oldukça azaldı. Kimse kendi kendine konuşuyormuş gibi yazmak istemiyor, o yüzden lütfen birbirimize destek olalım. Etkinliği başlatan kişiye çok teşekkür ediyorum, açıkçası ben de bu konuda çok bilinçli değildim. Artık okuduğum her yazıya yorum bırakmaya ve daha çok blog yazısı okumaya çalışıyorum. Lütfen burayı tıklayarak yazının kaynağına gidin ve etkinliğe siz de katılın. Blogunuzda paylaşın, destek verin. 

Bir de son olarak, beni takibe alan herkese dönmeye çalıştım ama blogla ilgilenemediğim zamanlarda takip eden bloglara geri dönemedim. Özellikle kitap - film - dizi üzerine yazıyor ve beni takip ediyorsanız lütfen blog adresinizi yorum olarak bırakın, sizi takip etmeyi ve tanışmayı çok isterim. :)

Umarım bu ve benzeri etkinlikler artarak büyür, desteklerinizi bekliyorum. ^.^

30 yorum:

  1. Ben kitap bloguyum ^^
    http://dusesingunlugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende takibe alıyorum ^.^ https://gozlklukitap.blogspot.com.tr/?m=1

      Sil
  2. Ah ellerine sağlık ya, çok güzel düşünmüşsünüz. Cidden yorum gelmeyince insan kendi kendine konuşuyormuş gibi hissediyor. Bu konuda biraz dikkatli davransak eminim herkes daha mutlu bir şekilde yazabilir. tabi ben pek yazmayınca kendimi dahil edemeyeceğim. Ben daha çok takipçi tayfadanım. Yine de söylemeden edemeyeceğim benim blogun adını. http://pofudukhayeller.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncenin sahibi ben değilim ama yaydığım için mutluyum, sizi takibe alacaktım ama butonu göremedim, eklerseniz takibe alayım. Blog isminiz çok şirinmiş. =)

      Sil
  3. O zaman ben de paylasayim:) www.narinaltinay.com

    YanıtlaSil
  4. O zaman ben de paylasayim:) www.narinaltinay.com

    YanıtlaSil
  5. Ben blog yazmayı o kadar seviyorum ki asla bırakamam gibi geliyor. İnsan yazdıkları okunsun, yorum alsın istiyor tabii. Bu yüzden elimden geldiğince blog okumaya ve yorum yazmaya çalışıyorum. Özellikle hafta sonları saatlerimi veriyorum bu işe. Çok da zevk alıyorum. Herkese tavsiye ederim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarım sayfalık yazı için bile saatler gidebiliyor gerçekten. :3 Ben de bazen yazamasam da tamamen bırakmayı düşünmüyorum. =)

      Sil
  6. Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Senin sayende öğrenmiş oldum, teşekkür ederm 😃http://gozlklukitap.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. selam bende yeniyim buralarda :)yeni olduğumdan sanırım çekiniyorum biraz yorum bırakmaya zamanla alışırım inşallah :)
    https://devrik-cumleler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuz hayırlı olsun, çekinmeyin bence yorum yaptıkça diğer bloggerlarla tanışırsınız. =)

      Sil
  8. Yorum gerçekten çok önemli. Gelen en ufacık yorum bile beni yazmaya teşvik ediyor :))
    Etkinlik de güzelmiş ama acaba insanları zorla yorum yaptırmış gibi olur muyum diye çekindim biraz katılmaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, yorumlar okunma oranından çok daha fazla teşvik edici. :) Zorlama olmaz bence, ben listedeki herkesi takibe almadım ilgimi çekenlerle etkileşime geçmeye çalışıyorum, öteki türlü dediğiniz gibi zorlama olur biraz. :)

      Sil
  9. Oldukça güzel ve başarılı bir yapılanma. Umarım amacına ulaşır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ulaşır, hepimiz bi tık daha özen göstermeye başlarsak baya fark eder. :)

      Sil
  10. Merhaba
    Elimden geldiğince yorum bırakmaya gayret ediyorum. Bende beklerim. Sevgiler.
    http://beydaninkitapligi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, blogunuz çok güzel duruyor, ilginiz için teşekkür ederim. =)

      Sil
  11. Son derece güzel bir çalışma olur. Dediklerinizde haklısınız. Yorum alabilmek gerçekten bizim için çı-ok önemli çünkü bu sayede bir şeyler yazmak için motive olabiliyoruz. Ben de bloğumda ağırlıklı olarak çocuk kitapları hakkında düşüncelerimi paylaşıyorum. Birbirimizi desteklememiz gerçekten önemli.

    http://tepedekiruzgar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar çok güzel bir blogunuz var, Ayak İzlerinin Esrarı'nı küçükken ben de okumuştum görünce mutlu oldum. =) Nice güzel yazılarınız olur umarım sevgilerle

      Sil
  12. Merhaba,

    bende kervana katılıp listede olan blogların ziyaretinde bulunuyorum.
    Aslında keşif için mükemmel fırsat, kitaplara olan sevgimi sizin ile paylaştığım için önerilerinizi ve incemelerinizi ilgi ile takip edeceğim.

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, blogunuz çok tatlı duruyor, hemen mercek altına alıyorum. ^.^ Bence de yeni blogları keşfetmek için çok iyi bir fırsat, umarım zincir büyüyerek devam eder. Sevgiler =))

      Sil
  13. Blogların en güzel yanının yazılanları okumak kadar blog yazarıyla ve diğer takipçilerle fikir alışverişi yapmak olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar sosyal medyanın diğer kolları blogları biraz geri planda bıraksa da ben hala çok daha kullanışlı ve samimi olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar film/oyuncu odaklı bloglar yönettiğim için biliyorum ki bir yorum bile psikolojik olarak insanı fazlasıyla iyi hissettiriyor. Çünkü kendim çalıp kendim söylüyormuşum hissinden kurtuluyor insan. O yüzden bu sıkıntıyı gündeme getirdiğin/getirdiğiniz için teşekkürler.


    Kitap blogum: http://thecenterwillhold.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar blogun çok güzel gözüküyor takipteyim. =) Özellikle yabancı dillerdeki kitapları çevrilmeden okuyup yorumlamanız çok hoş olmuş, sevgiler. =)

    YanıtlaSil
  15. Merhaba bende bir kitap blogu sahibesiyeyim:) Zaten yazılarını severek okudum artık bu etkinlikle birbirimizi takip edip, yorum da bırakırım büyük bir memnuniyetle :):):)
    Blogum: birkitapolsam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben bir kitap blogu sahibiyim. Yazılarınızı severek okudum ve benim blogumu sevebileceğinizi düşünüyorum. Bu etkinlik ile birlikte birbirimizi takip edip yorum birakabiliriz :)
    Blogum: birkitapseveringunlugu.wordpress.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...