26 Mart 2013 Salı

My Chemical Romance...



Az  önce gördüğüm bir postla resmen yıkıldım. Şarkılarına hoplaya zıplaya eşlik ettiğim, grubun her üyesine ayrı ayrı taptığım (Bob da dahil, biz onu unutmadık) My Chemical Romance dağılmış.. Hala inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Türkiye'ye gelmelerinin hayalini kuruyordum ama artık yeni bir albümleri bile çıkmayacak. Herhangi bir yerde de konserleri olmayacak, grup bitti. Wikipedia'da aktif yılları 2001-2013 olmuş onu görünce daha çok üzüldüm. Yakınımı kaybetmiş gibi oldum ki çok sevdiğim bir şeyi kaybettim zaten. En sevdiğim gruplardan biriydi My Chemical Romance. İlk tanışmam lisenin başlarında oldu, dinlediğim ilk şarkıları The Ghost Of You'ydu. Sonra Helena, Sing, Mama, Welcome to the Black Parade, I Dont Love You ve liste uzayıp gitti. Sevmediğim tek bir şarkıları bile yok, hepsinin yeri bende ayrı. Her güzel şeyin sonu mutlaka gelirmiş ve MCR'ninki  de buraya kadarmış. Umarım dostlukları hiç bitmez ve aileleriyle beraber mutlu bir yaşam sürerler. Yine de her şeye rağmen, "Killjoys make some noise! :("


Being in this band for the past 12 years has been a true blessing. We've gotten to go places we never knew we would. We've been able to see and experience things we never imagined possible. We've shared the stage with people we admire, people we look up to, and best of all, our friends. And now, like all great things, it has come time for it to end. Thanks for all of your support, and for being part of the adventure.
My Chemical Romance

7 yorum:

  1. çok sevdiğim bir gruptu. famous last words hala telefonumun zil sesidir. şok oldum haberi ilk okuduğumda. yeni albüm yapacağız dememişlermiydi yakın zamanda. olmadı bu dağılış.

    YanıtlaSil
  2. Ben de yeni keşfetmiştim halbuki :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, eski şarkıları/klipleri var onları izleriz :/

      Sil
  3. Onları çok seviyorum. İlk dinlediğim şarkıları Na Na Na idi. Arabesk rap dinleyen kuzenim bile, na na na veya welcome to the black parade yi dinlediğimde "Bana da ver kulaklığı, ben de dinleyeceğim." derdi. Dağıldıklarını öğrendiğim zaman, kendimi boşlukta gibi hissettim. Anlamsız. Onlar benim ailem gibi olmuştu. The Ghost Of You'nun klibinde nasıl ağlıyorsam, dağıldıklarını öğrendiğim zaman da öyle ağladım. Umarım tekrar bir araya gelirler...

    YanıtlaSil
  4. "It is not a band, it is an idea"
    Killjoy'lar ölmez.

    YanıtlaSil
  5. Ben hala 2019 teorisine tutunarak yaşıyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...