22 Nisan 2013 Pazartesi

Happy Box Etkinliğinden Gelen Kutum

Melodram'ın  blogunu takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, şu an üçüncüsü yapılan Happy Box adında şirin mi şirin bir etkinliğimiz var. Blog sahibi olanların katıldığı bu etkinlikle eşleştiğiniz kişiye içi karşı tarafı mutlu edecek şeylerle dolu bir kutu gönderiyorsunuz. Benim de eşim olan MsMelYas'ın  gönderdiği kutu bugün elime ulaştı. Paketim sürpriz olduğundan içinde ne var bilmiyordum ve çıkanları çok beğendim. :) Neler gelmiş bana diye bakacak olursak:


     Fotoğraf çılgınlar gibi bulanık çıktığından net seçilmiyorlar, ben biraz açıklayayım. Öncelikle Faberlic marka ürünlerimizin neşelendirdiği paketimde duş jeli, şampuan, vücut peelingi, eyeliner, maskara, ruj ve dudak nemlendiricisi bulunuyor. Aa güneş kremi ve banyo tuzunu da unutmamak gerek, özellikle güneş kremine çok ihtiyacım vardı. Bu yaz kremsiz güneşe çıkmam yasak gibi bir şey olduğundan alacaktım ama hediye olması beni ayrı bir sevindirdi. Makyaj malzemeleri özürlüsü olan ben Faberlic markasını daha önce duymamıştım ve çok kaliteli bir marka olduğunu öğrendim. Bu arada hepsi çok güzel kokuyor, tekrar teşekkür ederim Melisa'cım. :) Bunların dışında, ojelerin renklerini çok sevdim özellikle pembe olanı. Tırnak süsünü de en kısa zamanda kullanmak istiyorum. Resimde görünen küçük eflatunlu paketlerde çikolata var, tahmin ettiğiniz gibi birini ben diğerini kardeşim anında mideye indirdik. Makyaj temizleme mendili, tokalar, el kremi ve bir kitap bloggerı olarak ayraç için çok teşekkür ederim. Hepsini çok beğendim. Umarım eşim de ona göndereceklerimi beğenir. 

2 yorum:

  1. Beğenmene sevindim.Hepsini güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, ben Faberlic kozmetik seviyorum. Bu marka Türk pazarında yeni bir marka ve az bilinen. Ama bu kozmetik gerçekten çalışıyor ve uygun fiyatlı. Faberlic ve ürünleri hakkında burada bulabilirsiniz: http://faberlicturkey.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...