10 Mayıs 2013 Cuma

Etkinlik: Kitaplığında Neler Var?

  Kitaplığımı ne zamandır blog'da paylaşmak istiyordum, Mai Kalem'in düzenlediği etkinlik buna vesile oldu. Kitaplığınızdan seçtiğiniz bir kesimi paylaşıp ilk 5 kitabınızı yazarak bu etkinliğe katılabilirsiniz. Etkinliğin sonunda Mai Kalem "Blogların Kitapları" adı altında topladığı bir resim oluşturacakmış. :) Ben kitaplığımdan bir kesitten ziyade en sevdiğim kitapları bir araya getirmeye çalıştım. Açlık Oyunları'nı atlamışım sanırım, o da kitaplığımdaki favorilerden biri.


     İlk kareyi GoT kitaplarım, Cassandra'nın yazdıkları ve iki adet Stephen King kitabım süslüyor. Hatta şu an Kralların Çarpışması Kısım 1'i okuyorum. :) Ölümcül Oyuncaklar Serisi'nin ilk kitabı olan Kemikler Şehri bu ağustos sinemalara giriyor. Serinin kitaplarını YA sevenlere şiddetle öneririm.


İkinci olarak Epsilon'dan sevdiklerim, HP Serisi ve Alice kitabım var. Alice'i bir türlü bitiremedim ama kitaplığımın en şirin kitaplarından biri olduğunu söyleyebilirim. 


Ve son olarak bende yeri ayrı olan kitapları bir araya getirdim. Özellikle Bütünün Bir Parçası ve bulanıklıktan dolayı gözükmediğinden pek belli olmayan Meridian (Solda, mezarlık kitabının üstünde) çok beğenerek okuduğum kitaplardan. Yana da Sandık İçi 1-2 ve İşimdeyim Gücümdeyim'i koydum. Karikatür ve çizgi-dizi kitaplarını çok seviyorum, keşke Zagor tarzı şeyleri de sevsem de kütüphaneme eklesem. :)

İlk Beş'ime gelecek olursak, 

1. Stephen King - Göz
2. Harry Potter Serisi, birini diğerlerinden ayıramayacağımdan seri olarak yazıyorum. :)
3. Bütünün Bir Parçası
4. Alaskanın Peşinde
5. Açlık Oyunları

Bu sıralamaya koymak istediğim başka kitaplarımda olabilir şu an aklıma gelmeyen. Zaten bazı kitaplar dışındaki diğer tümü benim gözümde eşit değerde. Siz de kitaplığınızdaki ilk beşinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Bu arada kitaplığımdan okuduğunuz, beğenip-beğenmediniz kitaplar var mı? Ya da benim tarzıma uygun önerecekleriniz? 

Herkese iyi akşamlar. =))



12 yorum:

  1. Kitaplığınız gerçekten çok hoşmuş.Özellikle Cassandra Clare ve George Martin kitapları ;)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle süper kitapların var.Çoğu okumak istediğim kitaplar gerçekten.Ne çok kitabın var ayrıca :D hepsini güle güle sakla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimmm, hedefim minimum 500 kitabımın olması, 300 kitap daha aldım mı tamamdır. :D

      Sil
  3. Her kitaplığın daha fazla Stephen King'e ihtiyacı vardır *-* min 500 kitap içinde min 30 King'in olması dileğiyle. Güzel bir kitaplık ilk 5 te bir numaranın King olmasıbeni ayrı mutlu etti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin rafların kadar dolduramasam da ben de Stephen King'in bir sürü kitabını almak istiyorum. =) Carrie ile tanıştıktan sonra başka bir kitabı ilkim yapabilir miyim bilemiyorum, onun yeri bende ayrı. :)

      Sil
  4. stephen King..
    :) işte budur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, Stephen King sevenleri blog'umda görmek çok güzel. =)

      Sil
  5. Açlık Oyunları'nın tadı damağımda kaldı diyebilirim. Harikaydı gerçekten de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi, okuduğum enn heyecanlı romanlardan biriydi. =)

      Sil
  6. sizinki de çok güzelmiş...

    etkinlik hepimiz için keyifli oldu... birbirimizin kitaplıklarını karıştırabildik :)


    http://kitapbocegim.blogspot.com/2013/05/kitaplgmda-neler-var.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...