16 Nisan 2019 Salı

Gotik Edebiyat Üzerine

Merhabalar, seneler sonra gotik edebiyat hakkında yeni bir yazı yazdım. Eski yazım kadar detaylı olmadı, daha çok giriş niteliğinde. Gotik türünü bilmek isteyenler için bilgilendirici olduğunu düşünüyorum. Bir de tabii geçen zamanda gotik türünden okuma - inceleme yapa yapa baya bilgi sahibi oldum. O yüzden içime sinen bir yazı oldu. Eskisini bitirdiğimde baya gergin olduğumu hatırlıyorum, nasılmış diye bakmak isterseniz yazı burada. Vay be resmen 5 sene olmuş. :3 Ve işin güzel tarafı yazıyı çok severek takip ettiğim Kayıp Rıhtım için yazmış oluşum. Ulaşmak isterseniz: Gotik Edebiyat: Hayaletler, Ucubeler ve Deliler


Blogu fazlasıyla boşladım, bu yazının hevesiyle en kısa zamanda geri dönmeyi umuyorum. Hala blog okuyan varsa selam olsun, görüşmek üzere! 

4 yorum:

  1. gotik tarzı ben de çok seviyorum edebiyatta olsun mimaride olsun sanata ayrı bir hava katıyor bence de... tabii ki blog okumaya devam :)) bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, blogunuza en kısa zamanda uğrayacağım, çok özledim blog okumayı :)

      Sil
  2. Size de selam olsun. Kayıp Rıhtım'daki yazınız sayesinde blogunuzu keşfettim çok da güzel oldu. Merak ettiğim gotik edebiyata sayenizde başlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, türü keşfetmenize çok sevindim, şimdiden keyifli okumalar dilerim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...