22 Kasım 2013 Cuma

Büyülü Ayraç 1. Yaş Günü Çekilişi



Blogumun birinci yaşı 16 aralıkta doluyor. Bu zamana kadar beni takip eden kitapsever dostlarıma çok teşekkür ederim. Birinci yaş gününde bitecek bir çekiliş düzenleyerek resimde görmüş olduğunuz 5 kitabı 5 kişiye hediye edeceğim. Aşağıdaki Rafflecopter formundan çekilişe katılabilirsiniz. Haklardan bir tanesine "En sevdiğiniz kitap nedir ve bu kitabı sevme sebebinizi kısaca açıklayın." seçeneğini koydum. Kim hangi kitapları seviyor görmüş olurum. :) Facebook paylaşımlarını yaparken yukarıdaki resmi koymanız gerekiyor, seçenekte yazıyor ama buradan da söyleyelim dedim. Düşüncelerin benim için önemli kısmını da lütfen doldurun blogumda görmek istediğiniz şeyleri ya da değiştirmemi istediklerinizi öğrenmek istiyorum.

Çekiliş bu akşamdan başlamış olup 16 aralıkta yani blogun birinci yaş gününde bitecek şekilde programlandı. Kazananları seçtikten sonra mail atacağım ve iki gün içerisinde dönmezlerse yeni kazananlar belirleyeceğim. Kargo ücreti bana ait, kitapları kitaplığımdan veriyorum. Hepsi tabii ki de orijinal ve özellikle Oksa Pollock kocaman ciltli süper bir kapağa sahip. :D Fantastik, romantik ve gerilim türlerinde kitaplar koydum ki herkesin seveceği şeyler olsun. Umarım kitaplar onu en çok isteyen kişilere gider, bir nevi yılbaşı hediyesi olur hem diyor ve herkese bol şans diliyorum.


a Rafflecopter giveaway

119 yorum:

  1. En sevdiğim kitap Stephen King - O. Çünkü onun sayesinde okumaya başladım *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O'yu alacağım ama korkarsam diye korkuyorum. :D Bol şans. :)

      Sil
    2. O için biraz daha bekle bence çünkü Altın Kitaplar'ın sansürsüz tam metin olarak basma ihtimali var *-*

      Sil
  2. Tebrikler! Ve çekiliş için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlı Bela! Karakterlerin huzursuz, mükemmel olmayan hallerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kitap ayırımı pek yapmam ama beni en çok etkileyenlerden biri Uçurtma Avcısı olmuştu.Çocuk gözünden hayata bakışın farklı bir anlamı var.

    YanıtlaSil
  5. Tatlı Bela - Jamie Mcguire
    Sürükleyici,kapağını çok sevdim ve farklı bir kurgusu var.

    YanıtlaSil
  6. En sevdiğim kitap Göçebe. Çünkü insan sevgisini ve insani duyguları bana derinden yaşatmıştı.

    YanıtlaSil
  7. Yorumu buraya mı bırakacağız emin değilim ama ben gene de yazayım. Aslında 2 kitap ismi vereceğim.Birincisi Harry Potter.İlk okuduğum kitaplardan ve kitapları sevmemi sağlayan bir seri, defalarca okudum. Diğeri ise Stephen King - Medyum kitabı. 7. sınıftayken okumuştum ve o günden sonra da Stephen King hastası oldum denilebilir, kitaplarının sonunun tahmin edilememesi de hoşuma giden şeylerden biri.

    YanıtlaSil
  8. En sevdiğim kitap..
    Aslında gerçekten beğendiğim ve sevdiğim birçok kitap mevcut ama Elli Ton Serisi ve Christian..
    Her ne kadar kötü yorumlar ve eleştiriler olsada bende ayrıdır..
    Çekiliş için teşekkürler..Nice Yaşlara..

    YanıtlaSil
  9. Ayaklı Bela'yı okudum ama Tatlı Bela - Jamie Mcguire okuma fırsatım olmadı,çok isterim :)

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle haklısın Hazal bende Göçebe den cok etkilenmiştim ve Uçurtma avcısıda cok güzeldi birde Hayvan Mezarlığı, Stephen King'in :)

    YanıtlaSil
  11. En Sevdiğim Kitap Obsidiyen-Nedeni: Abi çok iyi ya uzaylılara zaten oldum olası meraklıyım bide üstüne Jennifer ablamızın on numara anlatımı ve güzel bir kurgu girince üstüne üstlük birde Katy çok tatlı olunca böyle oluyor :D

    YanıtlaSil
  12. En sevdigim kitaplardan "biri" Aynı Yıldızın Altında çünkü beni okumamdan aylar sonra bile aglatabilen çok az sayıda kitaptan biri :)

    YanıtlaSil
  13. En sevdiğim kitap: Lux Serisi - Nedeni: Abi çok iyi ya oldum olası zaten uzaylılara meraklıyım üstüne birde Jennifer ablamızın muhteşem anlatımı ve çok iyi olan güzel kurgu girince üstüne üstlük birde Katy çok tatlı olunca böyle oluyor işte :DD

    YanıtlaSil
  14. Berfinim :D Tebrikler, tatlım nice seneler daha blogger camiasını salla, hemi :D
    Ama bak bu soru olmamış ;D 'En sevdiğiniz kitap nedir?' diye soru mu olur kız? :D kalpten götürcen bizi :D Ben 'Bu sene okuduğun, en beğendiğin kitap hangisiydi' diye çeviriyom soruyu :) Olu mu ??? :D
    Ve cevabım da "Mefisto'nun Öpücüğü-Trinity Faegen-Dex " Neden?
    Çünkü, bazı seriler vardır, ilk kitap o kadar iyidir ki ikinci kitapta aynı başarıyı yakalayamadığı için hayal kırıklığına uğrarsın... Ama mesfisto serisinin ikinci kitabı olmasına Mefistonun öpücüğü bi gram hayalkırıklığına uğramıyorsun. Nefes kesici. Hızlı ve evet nefes aldırtmıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah çok sağol dostum cümlemize amin.:D Bak o seriyi okumadım ama şu na listeme girdi. ;) Çekiliş resmini hazırladığın için tekrardan teşekkürler blogumun rengiyle süper uyuştu. :***

      Sil
  15. nice yaşlara..face ve twitter paylaşımalrım hata veriyor burayada yazıyorum
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201865510693179&set=a.1331727487005.48637.1045542789&type=1

    https://twitter.com/10Sanem

    en sevdiğim kitap okadar çokki çalıkuşu,elif şafak aşk,tatlı belayıda çok sevdim....liste uzar gider :)
    bol şans herkese...

    YanıtlaSil
  16. Merhaba.Kütüphanemde,diğerlerinin aralarından sıyrılmasını sağlayan ve birkaç kez okuduğum Asi Melekler benim için apayrıydı.Danniella Trussonni'nin kitabı :)) Geçmişe dayalı olması,insanların ruhlarına yansıyan tarihiyle,anlatım şekli arasında kurulan bağlam ilgi çekiydi... :))

    YanıtlaSil
  17. İlk okuduğum 2li Sefiller / Suç ve Ceza bir solukta okuduğum ardından elimden kalın romanların hiç düşmediği zamanları başlatan ikili. Akıcı dilini ve eserdeki karakterleri gerçekten beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  18. Harry Potter- Çünkü o kitap okuduğum ilk seri :)

    YanıtlaSil
  19. En sevdiğim Kitap Maya Sonsuzlukta Bir Gölge - Payal Dhar.
    Çünkü okuduğum ilk fantastik kitaptı. Bana insanlara güvenmenin ve arkadaşlığın önemini öğreten kitap.

    YanıtlaSil
  20. En sevdiğim kitabı ayıramam ama en sevdiğim serilerin başını çeken kesinlikle Anita Blake serisi. Anita'nın ve hayatındaki insanların kişiliklerine ayrı ayrı hayranım. Yazarın hayal gücüne diyecek laf yok zaten. 22. kitap çıktı sanırım en son yurt dışında. :D Yine de ilk kitaplarının tadı başkaydı be. :D

    YanıtlaSil
  21. Benim ki biraz uzun olacak 20 li yaşlarıma kadar doğru düzgün kitap okumamıştım. Neyse sıkı bir rap dinleyicisiydim, şimdide dinlerim ama eskisi gibi fanatiği değilim, neyse bilen bilir İndigo diye bir mc vardır. İzmir Karşıyakalı. İndigo bir albüm yapmıştım adıda "Jonathan Livingston" idi neyse albüm yapılırken parçaların arasına Martı Jonathan Livingstone'un sesli kitabından kesitler koymuş. Kesitlerde gayet anlamlı ve gerçekçiydi. Sonra beni bir merak sardı nedir bu Martı Jonathan Livingstone sonra kitap olduğunu öğrendim ve bir şekilde edindim kitabı. Sonra bir çırpıda okudum kitabı sonrada arkası geldi. Tam bir kitap kurdu oldum çıktım. En seviğim kitap diyemem ama Martı Jonathan Livingstone'ın benim için yeri ayrıdır. :)

    YanıtlaSil
  22. uykusuzlar'ı merak ediyorum..farklı ve sıradışı olduğunu duydum..

    YanıtlaSil
  23. Klasiklerden Emile Zola'nın çoğu eserini okumuşumdur ama beni en çok etkileyen kitap Germinal isimli romanıydı. Hatta filmi de vardı :)

    YanıtlaSil
  24. Senden Önce Ben kitabı duygusal açıdan etkilemişti

    YanıtlaSil
  25. beni en çok etkileyen kitap uçurtma avcısı olmuştu.belki de anne olduğum içindir Sohrab'ın babası ile aynı kaderi yaşaması çok üzmüştü beni.

    YanıtlaSil
  26. Tabii ki Uçurtma Avcısı özellikle Sohrab'ın babası Hasan ile aynı kaderi yaşaması beni çok üzmüştü ve derinden etkilemişti

    YanıtlaSil
  27. Tatlı Bela - Jamie Mcguire
    Bu tarz kitapları beğenerek sıkılmadan okuyorum.
    Şanslı olmak dileğiyle,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  28. şartları tamamladığıma inanıyorum.ama sanki duyuru linklerim eksik.onlarda:
    https://www.facebook.com/ozlem.gul.5264382/posts/1439902019565883
    https://twitter.com/ozlemakingul/status/403986905613623297
    https://twitter.com/ozlemakingul/status/403986692526206976
    oksa pollocks-sihirli kitap oldukça ilgimi çekti
    umarım kısmet olur

    YanıtlaSil
  29. en sevdiğim kitap kış bebeği

    YanıtlaSil
  30. Kristin Hannah'ın Kış Bahçesi. Konu beni çok etkiledi, bence okuyup hayatımızın kıymetini daha iyi bileceğimiz bir kitap.

    YanıtlaSil
  31. Haruki Murakami kitaplarını çok severim ama en sevdiğim Sahilde Kafka. Her türü kapsayacak bir kitap olur mu derseniz evet bence kesinlikle bu kitaptır, çok etkileyici buluyorum.

    YanıtlaSil
  32. En sevdiğim kitap ''Duman ve Kemiğin Kızı''.Konusu bana çok iyi geldi.Forever fantastic books :D

    YanıtlaSil
  33. Tek kitap seçmek zor beğendiklerim farklı şeyler hissettirir ama illa biri olmalı derseniz RNG - Acımak derim

    YanıtlaSil
  34. Beğenerek okuduğum bir sürü kitap var ama bu sene en beğendiğim Dublörün Dilemması'ydı. Seri olarak da tabiki de Açlık Oyunları :) 1.yılın kutlu olsun ve çekiliş için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  35. En sevdiğim kitap, Açlık Oyunları ve Serisi. :) Çünkü kitaplar, o kadar mükemmel yazılmışlar ki... Bilim kurgu fakat, günümüze de uygun, uçmuş değil. Gayet aksiyonlu ve öyle çekiyor ki içine, 3 kitabın 3ünde de durmadan ağlıyorsun. :S Betimlemeleri de anlaşılır, ve etkileyici. Bu iki özelliğin bir arada olması mükemmel. :D ♥

    YanıtlaSil
  36. Okuduğum tüm kitapları seviyorum ama en diyecek olursak ''Tatlı-Ayaklı Bela'' ve ''Dublin Caddesi''

    YanıtlaSil
  37. Tebrikler, darısı başıma diyorum. :) Çekiliş fikri de çok hoş..

    YanıtlaSil
  38. Merhaba öncelikle çekiliş için teşekkürler 1 yılını bende kutlarım. Benim en sevdiğim kitap Beyaz Gemi... kitabın sonunda içime bir öküz oturdu sanki.( Korelilerin bu gibi durumlarda kullandığı bir laftır tam uydu :) ) Sanki benim tüm hayallerim yıkılmıştı ve o şekilde o denize ulaşacağını düşünen çocuk bendim. Çok kısa ve özdü...Şu anda yazarken bile o hissi anımsadım. Bir çocuğun inancını yıkmak onu öldürmek demekti işte bu kadar basitti. Acayip spoiler oldu ama affedin okumadıysanız.

    YanıtlaSil
  39. fantastik kitaplar benim her zaman favorim olacak sanırım mitoloji özelllikle yunan mitolojisi:)
    ejderhalar elfler epik hikayeler kahramanlık destanları sihir büyü:)

    percy jackson ve olimposlular serisini tek geçerim harry potter ı söylememe bile gerek yok:)

    bir de romans seviyorum ben ortaçağ'a yakınçağ'a gidelim balolarda aristokrasinin gözünü çıkartıp genç ve asil beylere aşık olalım.. ne var yani en azından romanlarda olalım:)

    YanıtlaSil
  40. Kitap okumak benim için bir tutku.Çok kitap okurum ve bazı kitapları defalarca tekrar okurum çünkü okuyunca aynı mutluluğu tekrar yakalıyorum.Sanki ilk okuyorum gibi.Polisiye gerilim kitaplarına bayılırım.Kitap isimlerinden çok yazarları yazmak bence daha mantıklı çünkü yazdığım yazarların kitaplarının hepsini okudum ve hepsi mükemmel yazarlar.Camılla Lackberg,Glenn Meade(bu yazarın kar kurdu diye bir kitabı var ve sayfa sayısı çok olunca nasıl bitecek demiştim.İnanın 2 günde okudum ve aynı heyecanla kitap bittikten sonra tekrar okumaya başladım.Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım.Yani kitabı bititrip tekrar başladım.O kadar çok beğendim yani:))).Sonra tess gerrıtsen,Jean grange.sımon beckett..Polisiye gerilim severler bu yazarları kesinlikle okumalı.Tabii birde Karen Rose.Bu yazarların dışında en çok beğendiğim Bin Muhteşem Güneş,Kış Bahçesi,Sefiller,Angelanın Külleri,Ejderha Dövmeli Kız ve okurken tırstığım Bir Seri Katilin Günlüğü.Liste uzar gider ve sizi de sıkmak istemem.Bu arada kitap okumayı teşvik edip böyle yarışmalar düzenlediğiniz için de sonsuz teşekkürler :)))

    YanıtlaSil
  41. En sevdiğim kitap etkisinden uzun süre kurtulamadığım kitap Kevin hakkında konuşmalıyız.Kİtapta benim gelecek versiyonum gibi birşey var.Acıklı trajedi bazen çok uçlarda ama benzerliği de az değil:))Filmini de izlemiştim.Bu kitap bence çok okunmalı tekrar tekrar okunmalı.İnanılmaz bir düşünce yumağına giriyorsun ve çıkamıyosun.

    YanıtlaSil
  42. En sevdiğim kitap Senden Önce Ben :) Seviyorum çünkü şuana kadar hiç bir kitap beni bu kadar içine alıp her duyguyu yoğun yoğun yaşatmamıştı: )

    YanıtlaSil
  43. En sevdiğim kitap Aynı Yıldızın Altında çünkü gerek konusu olsun gerek replikleri olsun beni derinden etkiledi. Kitabı okuyalı 2-3 ay oldu ama hala etkisindeyim, o derece yani. Ahhh Augustus ahh! :'(

    YanıtlaSil
  44. çekiliş için tşk ler .. nice senelere. bütün kitaplarımı seviyorum fakat serenad ın yeri ayrıdır bende..

    YanıtlaSil
  45. merhabalar bloğunuzun izleyıcısı oldum havva azra ismiyle
    kaitap okumak bana keyif verıyorr ;) bende katılıyorum umarım şanslı olurum
    https://twitter.com/HavvaAzram/status/404189842298261504
    https://www.facebook.com/havvaazram/posts/677087855658369
    Havva_020@windowslive.com
    SEVGİLERR

    YanıtlaSil
  46. Şu aralar en gözde yazarım Kristin Hannah. Beni derinden etkileyen az buçuk yazarlardan biri. Okumayanlar için Ateşböceği Yolunu şiddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  47. En sevdiğim kitap sanırım Gazoz Ağacı diyebilirim. Sabahattin Kudret Aksal'ın müthiş öykülerine bayılıyorum. Çünkü kitaplarında biraz karamsarlık var hayata karşı. Gerçekçi gözlerle bakıyor her zaman.

    YanıtlaSil
  48. stephanie meyer- göçebe ve harry potter serisi

    her ikisinde de yazarlarının hayal gücüne hayran kalmıştım..çok şaşırtıcıydı benim için.. :)

    YanıtlaSil
  49. Fısıltı serisini seviyorum. Neden bilmiyorum ama tüm kitaplar bir yana o seri bir yana benim için. Çok farklı ve kusursuz işleyişi olduğunu düşünüyorum. Replikleri hiç sıkılmadan defalarca okuyabilirim, o derece seviyorum işte. :)

    YanıtlaSil
  50. En sevdiğim Kitap hangisi çookkk ama birtanesini yazayım Beyoğlu Rapsodisi -Ahmet Ümit
    Herkese bol şans:)

    YanıtlaSil
  51. Beğenerek okuduğum o kadar çok kitap var ki... Bu yıl çıkan kitaplardan Aynı yıldızın altında... Bu kitap kadar hiç bir kitap ağlatmamıştı beni...

    YanıtlaSil
  52. Anita Blake Serisinin tüm kitapları :) Karakterlerin gerçekçiliği onların gerçekten "yaşıyor" olabilecekleri düşüncesi beni mutlu ediyor.En azından ben onları zihnimde yaşatıyorum :)

    YanıtlaSil
  53. Her türlü kitap okurum ve hemen hemen hepsini beğenrim.En beğendiğim kitap ise Ateş Böceği Yoluydu..

    YanıtlaSil
  54. debi macomber in tüm kitapları..hayranıyım :)

    YanıtlaSil
  55. Tess kitaplarının hepsini beğenerek okurum:)))

    YanıtlaSil
  56. En sevdiğim kitaplar Polisiye Gerilim kitaplarıdır.Çok beğenerek okurum.

    YanıtlaSil
  57. En sevdiğim kitap Alacakaranlık. Çünkü o kitap benim aşkımın başlangıcıdır. Kitap aşkım bu kitapla başladı.

    YanıtlaSil
  58. bukre..son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri

    YanıtlaSil
  59. fantastik,bilim kurgu,polisiye favorilerim

    YanıtlaSil
  60. En sevdiğim roman aşk ve gurur klasikleri çok severim ve bu kitap beni okuma serüvenine başlatan kitaptır .

    YanıtlaSil
  61. bence kitaplar arasında tercih yapmak diğerlerine haksızlık olur bütün kitaplarımı seviyorum

    YanıtlaSil
  62. Süper bir çekiliş, teşekkür ediyorum.
    En etkilendiğim kitap sanırım Angela'nın Külleri olmuştur.

    YanıtlaSil
  63. en sevdiğim kitap harry potter çünkü çocukluğumun serisi dostluk aşk savaş ve daha her şey bu seride var :)

    YanıtlaSil
  64. en sevdiğim kitap sanırım yusuf ile züleyha ( nazan bekiroğlu) şiiirsellikten çok etkinlenmiştim :)

    YanıtlaSil
  65. Tatlı Bela..
    Bu kitaba vuruldum. Tek kelimeyle mükemmel.

    YanıtlaSil
  66. En sevdiğim kitap KIZIM OLMADAN ASLA. kitapta beni derinden etkileyen durumlar vardı. Aslında neden bu kadar sevdim bu kıtabı onuda tam olarak bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  67. Merhaba
    Yeni yıl etkinliğimize sizin de katılımınızı bekliyorum. Sevgiler
    http://simdiduydum.blogspot.com/2013/11/yeni-yil-yeni-baslangic-yeni-bir-kitap.html

    YanıtlaSil
  68. en sevdiğim kitap Olasılıksız - Adam Fawer çünkü zekize yazılmış çok harika bir kitaptı ne kadar yazarın ikinci kitabı empatiyi beğenmesemde olasılıksızı çok beğenerek okumuştum :)

    YanıtlaSil
  69. en sevdiğim seri ateş serisi. sebebini söylemeye bile gerek yok. alın okuyun. ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız hemencicik. Barronsss <3

    YanıtlaSil
  70. Sevdiğim kitap türleri polisiye macera türünde olanlar. Leyleklerin uçuşu'na bayılmıştım misal

    YanıtlaSil
  71. En sevdiğim kitabı bulmak için daha milyonlarca kitap okumam gerekiyor. Üzgünüm bu soruna cevap veremiyeceğim . Ama tür olarak sorarsan gerilim ve polisiye romanlarına bayılırım .

    YanıtlaSil
  72. Tami Hoag'ın Psikopat kitabını çok seviyorum. Favori kitaplarımdan biridir. Gerilim romanlarını seviyorum.

    YanıtlaSil
  73. YARATIK AVCISI
    İşte bunlar sakladığım sırlar. İşte bu asla ihanet etmediğim güven. Ama o artık yok, doksan sene önce öldü, bana güvenen o kişi, tüm bu sırları uğruna sakladığım kişi. Beni kurtara kişi… ve beni lanetleyen kişi.
    BU SÖZLER BENİ TAM ANLAMIYLA MERAKTA BIRAKTI. BU KİTABI OKUMAK İÇİN ÖLÜYORUM...

    YanıtlaSil
  74. merhabalar En sevdiğim kitap kızım olmadan asla
    http://havvaaazram.blogspot.com/2013/11/buyulu-ayrac-1-yas-gunu-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  75. Patricia Cornwell'in Bir Katilin Anatomisi kitabını seviyorum. Polisiye roman seviyorum.

    YanıtlaSil
  76. senden önce ben..çok dokunaklı..

    YanıtlaSil
  77. alacakaranlık çünkü bu hikaye çok sürükleyici içeriği : bir vampirin dünyalıya aşık olması ve yine aynı dünyalıya bir kurt adamın aşık olması ve bu iki yaratık arasındaki savaş anlatılıyor ve sonunda bu dünyalı ve vampirin evlenip bir çocuklarının olması ve kurt adamın aslında bu kız yüzünden dünyalıya aşık olduğunu zannetmesi ortaya çıkıyor ve bu dörtlü sonsuza dek mutlu yaşıyor ( hikaye her ne kadar kötü gitse bile ) haa bir de içeriğindeki fantastiklik ve savaş anları çok hoşuma gitti :D herkese bol şanslar . kitabı da tavsiye ederim :))
    Ben çıkmam çekilişte ama gene de ben çıkarsam bana sultan12karakas@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz facebook um da : https://www.facebook.com/sultan.karakass işte burdan da ulaşabilirsiniz :))

    YanıtlaSil
  78. Şöyle bi düşününce en etkilendiğim kitap Uçurtma Avcısıydı ama genel olarak okuyup beğenmediğim çok az kitap olmuştur. Son olarak okuduğum Geç Gelen Mutluluk kitabını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  79. Kumral Ada Mavi Tuna - Buket Uzuner
    Okuduğum en etkileyici aşk romalarından biri.

    YanıtlaSil
  80. bu arada en sevdiğim kitap dan brown kitabıdır her zaman spesifik bi kitap söyleyemem sadece dan brown her kitabı benim için en iyidir :D

    YanıtlaSil
  81. harry potter okuduğum en iyi serilerden biriydi bence çünkü yazarın kaleminden baya baya etkilenmiştim rowling kendini aşan yazarlardan biridir benim gözümde:D

    YanıtlaSil
  82. Mitch Winehouse-Kızım Amy

    21. yüzyılın en başarılı şarkıcılarından olan Amy Winehouse'un hayatı çok iyi anlatılmış ve duygusaldı

    YanıtlaSil
  83. Tatlı Bela'yı hep okumak istedim :)

    YanıtlaSil
  84. Tatlı Bela'yı hep okumak istedim :)

    YanıtlaSil
  85. En sevdiğim kitap - bu aralar - Samantha Young - Dublin Caddesi oldu :D Braden ' nın etkisi büyük tabi :)

    YanıtlaSil
  86. En iyisi Scott (soyadını unuttum maalesef)'ın Güzeller-Çirkinler-Özeller ve Ekstralar serisiydi :) Çok farklı bir diyar kurgulamıştı :) Okurken sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  87. Favorim Tatlı Bela'ydı :) Yazarın kurgusu harikaydı ancak 2. kitap Ayaklı Bela ' da aradığımı bulamadım :(

    YanıtlaSil
  88. En iyisi Araf tı :) Yazarın kalemi çok akıcı :)

    YanıtlaSil
  89. ben komple agatha christie kitaplarını yaladım yuttum ayrım yapamam onlar benim bibiklirimm :P

    YanıtlaSil
  90. Ahmed Günbay Yıldız ın her kitabı güzel :) Nedeni de kitapların konuları :)

    YanıtlaSil
  91. Bana göre en güzel kitap ... ımm ... Harry Potter ' ın tüm kitaplarıydı sanırım. Farklı bir dünya , büyüler vb. dikkatimi çekerek almıştım ve hayatım boyu unutamadım :)

    YanıtlaSil
  92. Stephen King'in tüm kitapları diyebilirim sanırım :)

    YanıtlaSil
  93. Küçük Arı en sevdiğim kitaplardan biriydi , konusu beni bayağı bi etkilemişti.

    YanıtlaSil
  94. en sevdiğim kitap Bridgerton serisi. tarihi konusu anlatış tarzı ve konuları çok ilginçti.her kitabını 1 günde okudum.ve tekrar tekrar okuyacağım gibi.

    YanıtlaSil
  95. Uğultulu Tepeler bayağı iyiydi :)

    YanıtlaSil
  96. en sevdiğim ephesus un ejder serisi :) fantastik olması , yazarın kalemi vb. beni kitaba bağladı :)

    YanıtlaSil
  97. Açlık Oyunları en sevdiğim kitap:) aslında her kitabımı severim hepsi ayrı bir dünyanın içine alır bizi ama bu farklıydı benim için! bide heralde okuma sevdam bu kitapla başladı:)bana hissettirdiği atmosfer çok güzeldi,karakterler,yaşattığı duygular harikaydı kısaca:)

    YanıtlaSil
  98. Şuanlık en sevdiğim kitap Jamie McGuire'den Araf kitabı :) Gayet iyi gidiyor. Kitap insanı içine çekiyor. Üstelik yazar oluşturduğu her karaktere ayrı ayrı özeniyor :)

    YanıtlaSil
  99. En sevdiğim kitap ..
    Bu aralar desek daha doğru olur. Favorilerim Dublin Caddesi , Göçebe ve Olasılıksız.

    YanıtlaSil
  100. En sevdiğim kitap... Çok zor bir soru çünkü birçok favori kitabım var ama vazgeçilmezim Aynı Yıldızın Altında

    YanıtlaSil
  101. Kristin Hannah'ın tüm kitapları diyebilirim :)

    YanıtlaSil
  102. Stephen King , Hayvan Mezarlığı ve Doktor Uyku :)

    YanıtlaSil
  103. Soru çok zor! Yine de bir cevap vermem gerekirse ... Martı'dan İlk Son Öpücük güzeldi :)

    YanıtlaSil
  104. Sevdalinka- Ayşe Kuln Savaş, Aşk ve Bosnayı anlatan iyi bir kitap

    YanıtlaSil
  105. Ayşe Kulin- Sevdalinka Savaş,ask ve Bosnayı anlatan en iyi kitaplardan biri.

    YanıtlaSil
  106. elif şafak AŞK
    en sevdiğim kitap

    YanıtlaSil
  107. En sevdiğim kitap Jennifer L.Armentrout-Obsidiyen. Çünkü Daemon'a hastayyııım <3 :)

    YanıtlaSil
  108. Uyumsuz-Kuralsız. Çünkü yazar tamamen farklı bir dünya oluşturmuş ve anlatımı akıcı.

    YanıtlaSil
  109. en sevdiğim kitap değil kitaplar var o da alacakaranlık serisiydi okuyalı yıllar oldu ama hala etkisindeyim :)

    hazel bağcı

    YanıtlaSil
  110. En sevdiğim Harry Potter - Sırlar Odası kitabıydı :) Efsane olmayı kesinlikle hak ediyor ^^

    YanıtlaSil
  111. Şimdiye kadar okuduklarımın içinde en iyisi Da Vinci Şifresi :)
    Sevgiler...
    Bu arada ben de çekilişime beklerim herkesi...

    YanıtlaSil
  112. Soğuk Kahve ve Ruhlar Çemberi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...