15 Ağustos 2013 Perşembe

Yeni Kitaplarım


Kendimi tutamayıp birkaç yeni kitap aldım Okuoku'dan, Yer Değiştirenler ile Emily ve Garip Maceraları'nı okudum bile. İkisi de güzel kitaplardı özellikle Emily'i okurken çok eğlendim. Yorumları yakında blogda olur. Resimdekilerin dışında Oksa Pollock Sihirli Kitap'ta var ama o tatile gittiğimiz evde kaldı. Üstteki Mevlana Dergahından Öğretiler alışverişimde çıkan hediye kitap, Okuoku'dan gelen üç hediye kitap arasında yine en iyisi bu kitap sanırım. Cadılar Zamanı'nı indirimde ve cadılarla alakalı olduğundan aldım, çocuk kitabı galiba ama olsun okurum ben. =P

Not: Bülbülü Öldürmek kitap incelememe adını hatırlayamadığım birisi güzel bir yorum yazmıştı ve ben onu yayınlayacağıma yanlışlıkla sildim. Lütfen kusuruma bakma, telefondan girince yanlış yere bastım istemeden.

Siz yeni kitaplar aldınız mı?

6 yorum:

  1. Keyifle oku.Ben daha önce almış olduklarımı hala bitiremediğim için yeni kitap almadım bu aralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. ben elimdeki yığının bitmesini beklemeden alıyorum genelde :D

      Sil
  2. Kargo bekliyorum ben heyecanla. :D Keyifli okumalar sana. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, umarım en kısa zamanda gelir. =)

      Sil
  3. Keyifli okumalar! Bu arada, Mesnevi'yi okudun mu? Ben birkaç sene önce bayağı bir kısmını okumuştum ama tabii çok uzun ve üzerinde düşünerek, emek vererek okunması gereken bir kitap. Elimdeki baskısından da söz edeyim, belki bakmak istersin, Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu'nun tercümesiyle (Arap-Fars Dili ve Edebiyatı profesörü) Akçağ Yayınları'ndan çıkan ciltli baskı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim. =)) Mesnevi'yi maalesef okumadım, kendim için büyük bir eksiklik ama bir yanımda onu kaldırabileceğim zaman okuyayım diyor sindire sindire. Baskıya D&R'den baktım güzel duruyor alacağım zaman aklımda bulunur artık. =)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...