27 Ekim 2013 Pazar

Yeni Dizi: Dracula


TVD izlerim diye dizimag'e girmiştim ki ne göreyim, Dracula 1. sezon 1. bölüm yazıyor! Bram Stoker's Dracula'yı izlediğimden beri hikayenin ve Dracula'nın hayranıyım. Diziye bodoslama dalarak başladım efendim. İzlerken ister istemez 92 yapımı Dracula ile kıyasladım. İlk bölümden bir şey demek ne kadar doğru olur bilinmez ama fena değildi. Merlin'deki Katie McGrath dizide Mina'nın arkadaşı olan Lucy'i oynuyor. Açıkçası o kadına sarışınlığı yakıştıramadım, siyah saçlıyken daha hoş gözüküyordu. Dracula'yı ise Jonathtan Rhys Meyers canlandırmış. Gary Oldman kadar yakışmasa da role gitmiş. Belki hep uzun saçlı olsa daha hoş gözükürdü gözüme.

Etrafta vampirlerle alakalı bolca ergen dizi/filmi varken Dracula'yı bulmuş olmak iyi geldi. İzleyecek dizi arayanlara tavsiye derim.

"Love Never Dies."


3 yorum:

  1. Ne kadar uzun süredir bekliyorum bir bilsen, sonunda başladı ve ben gerçekten çok beğendim. Daha önce Dracula hakkında hiçbir yapım izlemediğim için olsa gerek ben çok yakıştırdım. Lucy yani Katie Mcgrath benim çok sevdiğim bir oyuncu olduğu halde bende sarışınlığı yakıştırmıyorum ona. Keyifli seyirler dilerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Dracula benim en sevdiğim karakterlerden biri hatta onu direkt canlı biri gibi görüyorum. O yüzden Dracula'nın yeri bende ayrı. 92 yapımını izlemeni şiddetle öneririm gerçekten mükemmel. :)

      Sil
  2. The Tudors ile büyük başarı yakalayan Altın Küre ödüllü Jonathan Rhys Meyers’ın başrolde olduğu Dracula, ABD yayınından çok kısa bir süre sonra Cadılar Bayramı gecesi ilk bölümüyle SinemaTV ekranlarında olacak.
    Yayın tarihi: 31 Ekim Perşembe 22:00

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...